Severinin sin Aleksander bo dobil sestrico

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Severinin štiriletni sin Aleksander bo kmalu dobil mlajšo sestrico.
Oglej si celoten članek

Nekdanji Severinin partner Milan Popović je za srbski portal Blic potrdil, da z novim dekletom pričakujeta hčerko. "Res je in zelo sem vesel,“ je povedal Milan, ki ima s Severino štiriletnega sina Aleksandra.

O Milanovem novem dekletu se ne ve veliko, saj se medijev izogiba. Ve se le, da je iz ugledne družine in da se o njeni nosečnosti šušlja že nekaj časa.

Milan je v tem istem intervjuju povedal, da se s Severino zelo malo sliši in vidi, čeprav jo je tožil, ker naj bi zanemarjala njunega sina. "Želim si, da moj otrok odrašča ob obeh starših in to bom poskušal omogočiti," je še povedal Popović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:11 1. Februar 2017.

    Taki sestrici se reče polsestrica.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.