Severinin sin član tudi Crvene zvezde

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po včlanjenju v hrvaški klub Hajduk je mali Aleksander Popović postal član tudi srbskega nogometnega kluba Crvena zvezda.
Oglej si celoten članek

Prvorojenec priljubljene hrvaške pevke Severine in njenega partnerja Milana Popovića, Aleksander je že pravi mali športni navdušenec. Zatem ko ga je srbski poslovnež pretekli konec tedna po tekmi Hajduka in Splita na željo svoje zaročenke včlanil v hrvaški nogometni klub Hajduk, s čimer je malček postal najmlajši član Hajduka, je njun niti mesec dni stari sinček dobil tudi člansko izkaznico navijačev srbskega prvoligaša Crvene zvezde.

Očitno je sedaj tudi Milan prišel na svoj račun, saj je bilo članstvo v Hajduku Severinina želja, medtem ko je Crvena zvezda verjetno Milanov najljubši klub.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.