Severinin spektakel v Križankah

Foto: Žurnal24 Severina je iz minute v minuto postajala bolj vroča. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Hrvaška pevka Severina je v ljubljanskih Križankah množico navdušila s stasom in glasom.
Oglej si celoten članek

Priljubljena hrvaška pevka Severina je v ljubljanskih Križankah kljub dežju izvedla pravi spektakel, ki je kot ponavadi vseboval tudi elemente različnih kostumov, katerih deli so postopoma izginjali v tančici noči. Obiskovalci so si tako lahko napasli oči na njenem opevanem stasu, nič manj občudovane pa niso bile spremljevalne plesalke. Severina je dobri dve uri prepevala stare in nove komade, od Trava zelena, Djevojka sa sela, Moja štikla pa do priredb jugokolegov, kot so Bjelo dugme in Plavi orkestar. Navdušila je tudi s slovenskimi komadi, kot je Mi se imamo radi.

Na odru pa so se Severini pridružili tudi posebni gostje – v Splitu rojeni zvezdnik Luka Nižetić, klapa Nostalgija ter glasbenik in skladatelj Saša Lošić. S slednjim pevka sodeluje že dalj časa, med drugim pa je napisal tudi pesem Gardelin za slovenski film Petelinji zajtrk, kjer Severina igra samo sebe.

Po predstavi je seveda sledila še zabava za povabljence.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.