Severinina nočna mora: Učiteljice trpinčile sina, vpletena policija!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hrvaška pevka nad šolo in sosede s policijo.
Oglej si celoten članek

Nočna mora Severine Kojić traja, odkar se je leta 2012 razšla z nekdanjim partnerjem in očetom svojega sina Milanom Popovićem. A stvari so šle tako daleč, da je pevka ravnateljico, učiteljice in sosede prijavila policiji. Tudi šola je Seve kar desetkrat prijavila zaradi zanemarjanja otroka, ker ga ta menda ni pravočasno prevzela iz šole. Severina je dogajanje pojasnila na novinarski konferenci, prepričana pa je, da ravnateljica šole njenega sina drži s Popovićem, ker naj bi ta doniral sredstva za šolsko igrišče.

Severina je razložila, da šoli lahko oddaš seznam ljudi, ki po pouku prevzamejo tvojega otroka, če ga ti ne utegneš, a da zanjo očitno to pravilo ne velja.  Povedala je, da tudi sama, tako kot nekatere druge zaposlene mame, sina ne more vedno prevzeti v šoli ob treh popoldne, vendar šola na to odgovarja, da so otroci pri njih lahko do petih popoldne. Do incidenta pa je prišlo, ko je Aleksandra v šolo prišel iskat Severinin soprog in dečkov očim Igor Kojić. Ker se Milan s tem ne strinja, ga učiteljica niso želele predati. Dečka so menda vlekle za roke in ramena, ko je ta želel z Igorjem, ter zagrnile rolete, da deček skozi okno ne bi gledal očima. Igor je poklical policijo in odvetnika, a mu šola otroka še vedno ni želela predati. Aleksandar pa po tem dogodku ne želi več v šolo, je Seve detajlno pojasnila na novinarski konferenci. Otrokov oče je bil v času incidenta službeno odsoten in se je mudil na Cipru. 

Na javnost pa se je obrnila tudi z odprtim pismom: "Nikoli nisem in nikoli ne bom zanemarjala svojega otroka, tako kot ga nikoli nisem izkoriščala za promocijo svoje turneje, kot to trdi njegov oče, temveč sem izmučena od nenehnih napadov s strani sinovega očeta, ki mu ob strani stoji tudi sodišče, in s katerimi že leta namerno in kontinuirano povzroča težave. V javnost sem šla s tem zato, ker si želim, da se take stvari nikoli več ne bi dogajale nobeni mami in otroku."

Severini pa sivih las ne povzroča le Popović in vodstvo ter osebje sinove šole, temveč tudi sosedje, ki jih je pevka prijavila zaradi nadlegovanja. Menda jo strašijo s spuščanjem rolet, nastavljanjem kamer in prisluškovanjem. Da njen strah ni iz trte zvit, potrjuje dejstvo, da so bili poleti ravno sosedi tisti, ki so razkrili prepir med Severino in njenim soprogom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.