Severino za predsednico

Foto: Žurnal24 Letošnje ptujsko kurentovanje, na katerem je med drugim nastopila tudi Severina,
Uporabniki Facebooka so prepričani, da bi bila Severina idealna predsednica Hrvaške. Prepričala jih je zaradi svoje popularnosti in odkritosti.
Oglej si celoten članek

V desetih dneh se je v skupino Severino za predsednico včlanilo 1500 uporabnikov portala Facebook. In zakaj bi bila Severina idealna predsednica? Ker je na Hrvaškem (tako kot tudi na celem Balkanu) zelo popularna, ker v vsakem trenutku deluje odkrito in odločno in ker v ljudeh že skozi glasbo vzbuja upanje, pravijo njeni podporniki na Facebooku.

S svojo zunanjostjo bi v primerjavi s hladnimi politiki veliko hitreje pridobila potrebnih 10.000 podpisov za kandidaturo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.