Shakira napisala otroško knjigo

Foto: Žurnal24 Dobrodelna kolumbijska pevka (Foto: Flynet/JLP)
Shakira se je poskusila tudi v pisanju otroških knjig, in sicer je napisala zgodbo o priljubljeni raziskovalki Dori, katere izkupiček od prodaje bo šel v izobraževalne namene.
Oglej si celoten članek

Pop zvezdnica Shakira se je podala v literarne vode, in sicer je v humanitarne namene napisala otroško knjigo, osnovano na Nickelodeonovem priljubljenem  animiranem liku Raziskovalka Dora (Dora the Explorer). Zgodba, naslovljena World School Adventure Day bo objavljena pred koncem leta, izkupiček od prodaje pa bo šel njeni humanitarni fundaciji Bose noge (Pies Descalzo), ki deluje za izobraževanje otrok po vsem svetu.

"Dora je navdih za vse otroke na tem svetu. Pri pisanju te zgodbe mi je bilo v čast delati z Nickelodeonom, saj mi je izobraževanje zelo blizu," je povedala slavna pevka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.