Shakira: Po potrditvi, da je spet samska, pevko opazili v reševalnem vozilu

Foto: Epa
Foto: Epa
Razložila je, kaj se je zgodilo.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden je odjeknila vest, da je kolumbijska pevka Shakira spet samska. Enajst let je bila v zvezi z nogometašem Gerardom Piquejem, s katerim ima dva sinova, stara 9 in 7 let. "Na žalost potrjujeva, da se razhajava. V dobro otrok prosiva za spoštovanje zasebnosti," sta sporočila svetu. Pevka naj bi moža ujela z drugo.

Shakiro so istega dne videli v reševalnem vozilu. Ker je njene oboževalce zanjo močno zaskrbelo, je na družbenih omrežjih razložila, kaj se je zgodilo. "Dobivam veliko zaskrbljenih sporočil, da so me v Barceloni videli v reševalnem vozilu. Ti posnetki so nastali pretekli vikend, ko je moj oče padel in sem ga pospremila v bolnišnico, kjer sedaj okreva," je zapisala in prosila za pozitivne misli ter se zahvalila za podporo. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.