Shakira: Pred sinovoma se smeje, ko se obrneta pa ...

Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira Foto: Profimedia shakira
Zelo je zaskrbljena ...
Oglej si celoten članek

V teh dneh si nihče ne želi biti v Shakirinih čevljih ... Lepotica se bo morala, kot kaže, z bivšim zaradi skrbništva nad otroki srečati pred sodnikom, saj Gerard Pique ne dovoli, da bi pevka sinova odpeljala v Miami, kjer si želi sedaj živeti.

Na sodišču pa se bo morala lepotica zagovarjati tudi zaradi obtožb, da je utajila davke. Grozi ji osem let zapora. Več o tem TUKAJ

S sinovoma je zvezdnica pretekli teden uživala v Mehiki. Na obrazu ji piše, da je močno zaskrbljena. Pred sinovoma se smeji, ko se obrneta, pa njen obraz prevzameta bolečina in strah. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:39 4. Avgust 2022.

    No.lepotica?če je v Mehiki se ji ni treba vrniti v Španijo.

  • 10:51 4. Avgust 2022.

    gerard jo bo spravil v zapor. toliko o cloveku, ki vara klub, zenske in prijatelje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.