Shakira razkrila spol otroka

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevka Shakira je razkrila, da s svojim fantom pričakujeta prvorojenca.
Oglej si celoten članek

Kolumbijska pevka Shakira je septembra oznanila, da s španskim nogometašem Gerardom Piquéjem pričakujeta otroka, sedaj pa je na nemški televiziji v intervjuju potrdila, da se jima bo rodil fantek.

"Fantek bo," je povedala za RTL. "Ta tip (Piqué) je najboljša stvar, ki se mi je zgodila v celem življenju. In sedaj bova imela otroka."

Bodoča mamica je velika humanitarka, svojo ljubezen do dobrodelnosti pa namerava prenesti tudi na svojega sina. "Ko se bo otrok rodil, ga bom odpeljala s seboj na dobrodelne izlete," se je zaobljubila. "Naučil se bo, da je zmožen spremeniti svet."

Shakira je ustanoviteljica ustanove Barefoot Foundation, ki pomaga revnim otrokom po vsem svetu. Sodeluje tudi z ustanovami UNICEF, Clinton Global Initiative in Global Campaign for Education.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.