Shakira res ljubi deset let mlajšega

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Čeprav Shakira in nogometaš Gerard Piqué uradno nista nikoli potrdila svoje zveze, so zdaj govorice dobile svoj epilog, ko so ju fotografirali med strastnim poljubom.
Oglej si celoten članek

Govorice, da sta 34-letna kolumbijska pop princesa Shakira in deset let mlajši nogometaš Barcelone Gerard Piqué v zvezi, so se pojavile že na začetku leta. Še dodatno so jih razburkale fotografije na Twitterju z njegove zabave za rojstni dan, na kateri sta skupaj, vendar sta zvezo zanikala.

Zdaj se je izkazalo, da sta res par. Dokaz njune ljubezni je zabeležil kolumbijski časopis Caras, ki je na naslovnici objavil fotografijo Shakire in Gerarda med poljubljanjem, s čimer so potrjena vsa namigovanja.

Zvezdnica je sicer januarja uradno potrdila, da se je razšla s sinom nekdanjega argentinskega predsednika Antoniem de la Ruejem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.