Shakira v trgovini v solzah, so krive te vroče govorice o Piqueju?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V oddaji Jimmyja Fallona spregovorila o težkem letu, nato v trgovini jokala.
Oglej si celoten članek

Shakira se v oddaji "Tonight Show" z Jimmyjem Fallonom, v kateri ja zapela svoj hit 'Shakira: BZRP Music Sessions, Vol. 53', ni mogla izogniti vprašanjem o svojem težkem letu. Kot je znano, se je lepotica po 11 letih zveze razšla z nekdanjim igralcem nogometa Gerardom Piquejem, s katerim ima dva otroka. Da jo vara, ji je razkril hladilnik. Shakira je med drugim povedala, da ji je v tem težkem obdobju zelo pomagala ljubezen do glasbe.

Pevki so paparaci nato sledili v trgovino, kjer se je zvezdnica zapletla v pogovor z neko oboževalko in zajokala. O čem sta se pogovarjali, ni znano, morda pa so krive najnovejše govorice o njenem bivšem. Ta je januarja z objavo na Instagramu potrdil, da je spet v zvezi, po poročanju španskih medijev pa zvezdnik in njegova Clara menda že razmišljata o poroki.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.