Shakira: Vse je res

Foto: EPA
Foto: EPA
Pevka Shakira je potrdila govorice, o katerih se je že nekaj časa pisalo.
Oglej si celoten članek

Za mehiško izdajo revije Cosmopolitan je potrdila, da je drugič noseča. "Da, res sem noseča," je povedala Shakira. Z izbrancem Gerardom Piquéjem imata sina Milana

Govorice, da je kolumbijska pevka noseča, so izbruhnile že po njenem nastopu pred finalno tekmo svetovnega prvenstva v nogometu. Tisti, ki so jo podrobno spremljali, so dejali, da je bila Shakira bolj zadržana pri plesanju. Na fotografijah pa naj bi bilo moč videti, da je njen trebušček bolj okrogel kot sicer. Konec julija je njeno nosečnost potrdil tudi njen prijatelj, pevec Carlos Vives, a Shakira njegovih trditev takrat ni komentirala.

Shakira je večkrat dejala, da si želi velike družine. "Želim si najmanj osem otrok," je izjavila ob neki priložnosti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.