Shakiro bivši toži za 250 milijonov

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Shakiro bi lahko razhod od bivšega pred skoraj dvema letoma drago stal.
Oglej si celoten članek

Popzvezdnica Shakira in njen nekdanji fant in bivši agent Antonio de la Rua imata po njegovem mnenju še vedno "neporavnane račune". Sin nekdanjega argentinskega predsednika je namreč po poročanju ameriških medijev pred dnevi vložil tožbo zoper kolumbijsko pevko, v kateri zahteva odškodnino v vrednosti kar 250 milijonov dolarjev oziroma nekaj več kot 192 milijonov evrov. Antonio je namreč v času njune zveze – skupaj sta bila 11 let – opustil službo publicista in sčasoma postal njen menedžer, zato je prepričan, da je upravičen do odškodnine, in sicer 18 odstotkov od pevkinega stomilijonskega posla s koncertno agencijo Live Nation. Poleg tega zahteva tudi svoj delež njunih posesti v Urugvaju in New Yorku.

Parček se je sicer razšel že avgusta 2010, vendar sta to skrivala pred javnostjo do januarja lani. Petintridesetletna pevka je trenutno v zvezi s španskim nogometašem Gerardom Piquejem.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.