Shakiro oropali na odru

Foto: Žurnal24 Pevka je ostala brez prstana. (Foto: Reuters)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na koncertu prejšnji teden je pevka Shakira ostala brez dragocenosti.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden je pevko Shakiro med rokovanjem z oboževalci na koncertu v Mehiki oropal prav eden od oboževalcev. Pretkani tat ji je z roke izmaknil prstan. Čeprav je pevka opazila krajo, ki jo je zabeležila tudi kamera, je nadaljevala s koncertom. Lopova ni prijavila, tako da ga policija ni aretirala.

Medtem se pevkin fant, nogometaš Gerard Piqué, sooča s paparaci, ki ga, odkar hodi s slavno pevko, spremljajo na vsakem koraku. "Potujejo skupaj in vprašanje je, ali se lahko navadiš na novo situacijo, ko te lovijo po ulici," je povedal.

Kolumbijska pevka je šele pred kratkim razkrila romanco z njim. Razlog za tako pozno razkritje pa je dejstvo, da se je želela prepričati, da je njuna zveza prava. "Oba sva zelo srečna," je še povedal nogometaš.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.