Sharon Osbourne ne čuti ust

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Žena rokerja Ozzyja Osbourna je odkrito spregovorila o stranskih učinkih lepotnih posegov.
Oglej si celoten članek

67-letna Sharon Osbourne je bila gostja v pogovorni oddaji pevke Kelly Clarkson, ki je ženo rokerja Ozzyja Osbourna pohvalila, da je vedno zelo odkrita, ko beseda nanese na lepotne posege. Kelly je ob tem pripomnila, da ima sicer veliko tetovaž, boji pa se lepotnih operacij. "Tebe ni nikoli strah?“ je vprašala Sharon, ki je priznala, da res ne moreš vedeti, kakšen bo rezultat operacij, in da gre lahko med posegom zagotovo tudi kaj narobe.

"Imela sem lifting ust in prvi teden jih sploh nisem čutila. Še zdaj jih skorajda ne čutim, če sem iskrena,“ je izjavila zvezdnica in dodala: "Bila so otopela in na eni strani privzdignjena. Videti sem bila kot Elvis,“ je še povedala in razkrila, da se je njena družina v tistem času pošalila na njen račun. "Otroci in Ozzy so me spraševali, zakaj se zmrdujem. Odvrnila sem jim: ' Ne zmrdujem se. Nič ne delam!'“

Glede na to, da se Sharon lahko še vedno pošali na svoj račun, stavimo, da jo težave z usti ne bodo odvrnile od novih posegov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    08:10 26. Oktober 2019.

    Katerih ust? Zgornjih ali spodnjih?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.