Sharon Stone silil v laž

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sharon Stone toži producenta, ker ji noče nakazati obljubljenega denarja za projekt, od katerega je odstopila.
Oglej si celoten članek

Stonova, ki zahteva pol milijona dolarjev, trdi, da je od projekta odstopila, ker naj bi filmski mogul Bob Yari od nje zahteval, da se zlaže ameriški vladi.

Kot je razvidno iz sodnih dokumentov,  je igralka potrebovala dovoljenje za vstop na Kubo, kjer bodo snemali film o Ernestu Hemingwayu z naslovom Papa, v katerem bi morala igrati pisateljevo ženo Mary. Yari naj bi od nje zahteval, naj se v prijavi za dovoljenje zlaže in kot namen obiska Kube navede "kulturno udejstvovanje" in ne sodelovanje pri snemanje filma.

Ker tega ni želela storiti, so jo zamenjali. Sharon kljub temu zahteva denar, ki ji je bil obljubljen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.