Sheen grozil Richardsovi

Foto: Žurnal24
Charlie Sheen se je zdaj dodobra sprl še z Denise Richards, materjo svojih dveh hčera.
Oglej si celoten članek

Igralka Denise Richards, ki je bila s Charliejem Sheenom poročena štiri leta, se boji za varnost svojih dveh hčera, sedemletne Sam in petletne Lole, zato je igralcu, ki se vede vedno bolj noro, prepovedala stik z njima.

Charlie ji je namreč zagrozil, da se je bo fizično lotil, ker mu ni dovolila, da bi se s hčerkama fotografiral. Ker jo je njegovo vedenje močno prestrašilo, se zvezdnik ni smel udeležiti Samine zabave za rojstni dan. "Denise poskuša deklice obvarovati pred težavami, ki pestijo njunega očeta. A to postaja vse težje," je povedal vir.

V tem je veliko resnice. Sheenovo stanje se je namreč po tem, ko so ga odpustili iz serije Dva moža in pol, močno poslabšalo. Spomnimo se samo prizora, kako je razgrajal na neki stavbi – v eni roki je držal steklenico, v drugi mačeto.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.