Sheen izgubil skrbništvo nad sinovoma

Foto: Žurnal24 Od danes naprej tudi uradno bivša zakonca. (Foto: Flynet)
Charlie Sheen in njegova kmalu bivša žena Brooke Mueller sta se za skrbništvo nad sinovoma borila že od marca, sodnik pa je na koncu razsodil vprid Brooke. Pa čeprav so jo nedavno ujeli s kokainom.
Oglej si celoten članek

Tako Charlie kot Brooke imata težave z alkoholom in drogami, Brooke pa so pred dnevi celo ujeli, kako se je vdajala kokainu. A sodnik je kljub temu odločil, da bo dvojčkoma Maxu in Bobu bolje z njo kot pa s težavnim Charliejem. 45-letni zvezdnik bo še vedno lahko videval sinova, vendar njuna primarna skrbnica ostaja njuna mama.

 

Sojenja, ki je trajalo dve uri, zvezdnika nista želela komentirati, a je Muellerjeva vseeno pokazala, da je s sodnikovo odločitvijo zadovoljna. Novinarjem je pomežiknila in jim pokazala dvignjen palec, Charlie pa je odšel mrkega pogleda in brez besed.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.