Sheen na drogah, socialna preiskuje

Foto: Žurnal24 Charlie se bo posvetil ženi in otrokom. (Foto: Flynet/JLP)
Delavci socialne službe so obiskali Charlieja Sheena, saj so viri namignili, da ima igralec težave z drogo.
Oglej si celoten članek

Socialna služba v Los Angelesu je med vikendom preverila, kako je z otroki Charlieja in Brooke Sheen. Predstavnika zakoncev sta potrdila, da je šlo le za rutinsko preverjanje, da bi lahko zaključili primer napada, zaradi katerega je bil Charlie aretiran decembra lani, poroča spletni portal Msnbc.

Kljub temu pa viri trdijo drugače. Preiskavo naj bi sprožil anonimnež, ki je trdil, da so igralca spet zapeljale droge, socialna pa je nato preverila, kako je s Sheenom in dvojčkoma Bobom in Maxom.

"Vsi so popolnoma dobro," je zagotovil Yale Galanter Brookein odvetnik in dodal, da so Brooke premestili v drugi rehabilitacijski center. "Brooke in Charlie se dobro razumeta, on jo pri rehabilitaciji povsem podpira."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.