Sheen obtožen grožnje s smrtjo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Charlie Sheen je moškemu grozil, da ga bo ubil.
Oglej si celoten članek

Moški, ki trdi, da je bil igralčev nekdanji sodelavec, je konec oktobra vložil pritožbo, v kateri navaja, da ga je na smrt strah, da ga bo igralec umoril. Za to naj bi imel dokaz – SMS sporočilo, ki ga je igralec poslal skupnemu prijatelju.

Policiji je moški povedal, da se je pred kratkim z igralcem sprl, potem pa izvedel, da je Charlie Sheen neki ženski poslal sporočilo, v katerem je zapisal, da "mu bom odpihnil glavo z mojim Super 90."

Primer policija že preiskuje, policisti pa bodo o grožnji kmalu povprašali tudi Sheena. "Tožnik je osramočen in odpuščen vojak, ki je bil večkrat obsojen za nasilje in od igralca hoče le denar," pa pravi vir blizu igralca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.