Sheen se spet drogira in razdaja denar

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Charliejevi dnevi žuriranja in drogiranja so spet tu. Igralec menda dnevno snifa kokain in kadi crack.
Oglej si celoten članek

Ameriška spletna stran RadarOnline.com poroča, da se je Charlie Sheen vrnil na stara pota. No, tako vsaj pravi njegov prijatelj, ki se s težavnim zvezdnikom druži skoraj vsak dan. Razkril je, da so droge, alkohol in drage prostitutke redno na njegovem urniku. "Zadnjih osem mesecev mu vsak dan dostavijo zavojček kokaina, skupno za droge zapravi dva tisoč dolarjev na dan," je za omenjeno spletno stran izdal vir.

"Drogo snifa, kadi, zraven pa obvezno spada gledanje porničev. Kadar pa jih ne gleda, mu družbo delajo prostitutke." Vir je še razkril, da je ena od deklet Charlieju še posebej všeč in ji občasno plača kar 25 tisoč dolarjev na noč. To pa še ni vse. "To dekle je bilo precej nesigurno glede svojih intimnih delov, zato ji je Charlie plačal lepotno operacijo za polepšanje vagine, poleg tega pa ji je kupil še avto," je povedal vir.

Neznancem deli denar

Vir je še razkril, da se Charlie do denarja obnaša, kot da bi rastel na drevesu. Daje ga tudi ljudem, ki jih ne pozna prav dobro. "Enim tipom, s katerimi žura, je dal tisočaka ali dva, samo zato, ker misli, da so kul. Z njimi tudi vedno deli droge. Pač hoče, da je vedno obkrožen z ljudmi, s katerimi se lahko zabava," je za konec še razložil vir in dodal: "On bo vedno žurer, takšen pač je."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.