Sheen v ječo za 30 dni

Foto: Žurnal24 Charlie Sheen
Vse kaže, da nasilnemu igralcu Charlieju Sheenu ječa ne uide. Po najnovejših podatkih lahko v zaporu prebije le mesec ali še manj.
Oglej si celoten članek

Potem ko je na božični dan z nožem grozil svoji ženi Brooke Mueller, da jo bo ubil, bo moral igralec Charlie Sheen za 30 dni za zapahe.

44-letnik je sprejel dogovor, v ponedeljek bo pred sodnikom priznal, da je storil kazenski prekršek. Po navedbah blizu sodnika bo tako dobil 30 dni zaporne kazni in ne več, kot velja za hujše obtožbe napada.

"Ker bo na sodišču priznal napako in se prostovoljno predal, lahko zaradi lepega obnašanja odsedi v zaporu le 15 dni ali kakšen dan več," je povedal vir.

Sheen ima z 32-letno soprogo dvojčka Boba in Maxa, poročena pa sta dve leti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.