Sheen v posteljo spravil tudi Lohanovo

Foto: FameFlynet/Žurnal24
Foto: FameFlynet/Žurnal24
Eden največji zvezdniških ženskarjev, Charlie Sheen, je v posteljo zvabil tudi Lindsay Lohan.
Oglej si celoten članek

Lindsay Lohan se je romantično zapletla s Charlijem Sheenom, ki je bil prav tako že aretiran, pristal na kliniki za odvajanje in okoli katerega je vedno veliko drame. A na (Charlijevo) žalost sta zvezdnika med rjuhe skočila le za potrebe filma Scery Movie 5, v katerem bodo zaigrali tudi Ashley Tisdale, Molly Shannon in Kate Walsh.

Sheen pa očitno le goji nekakšna čustva do Lohanove, saj ji je lani ponudil svoj nasvet, čeprav je znan po tem, da nikomur ne soli pameti. "Zanjo imam samo en nasvet. Rad bi, da premisli o tem, kar ji bom povedal, saj nikoli ne dajem nasvetov: Naj poskuša malo premisliti, preden kaj naredi," je mladi kolegici kot gost na radijski oddaji svetoval Sheen.

 

 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.