Sheen znorel med Kopitarjevo tekmo

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Charlie Sheen je med sredino tekmo L.A. Kingsov popolnoma znorel, vendar ne zaradi tega, ker je Kopitarjeva ekipa izgubila.
Oglej si celoten članek

Našega Anžeta Kopitarja je v sredo v Staples Centru spremljal tudi hollywoodski igralec Charlie Sheen, ki pa si zaradi incidenta tekme ni mogel ogledati do konca. Igralec, ki je znan po tem, da ima težave z obvladovanjem jeze, je med tekmo odšel na cigareto, nato pa mu varnostnica ni dovolila ponovno vstopiti, saj je to v nasprotju s pravili.

Sheenu se je zaradi tega popolnoma zmešalo. "Veš kaj, pofa*** mi jajca ti pofu**** rit," je bila le ena izmed psovk, ki so se usule iz igralčevih ust. Svoj izpad pa je pozneje opravičil s tem, da naj bi s svojim izražanjem le poskušal očarati varnostnico. Pravi šarmer, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:44 8. Junij 2012.

    Odlicna igra, ki ti omogoca druženje z vrstniki z vsega sveta, grajenje športnih objektov, dvorane, trgovanja z igralci, lahko se …

  • 12:10 8. Junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

  • 10:22 8. Junij 2012.

    Charlie legenda!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.