Sheena zdelala nova ljubimka?

Foto: Žurnal24 Charlie Sheen Foto: Žurnal24 Charlie Sheen Foto: Žurnal24 Charlie Sheen, Natalie Kenly Foto: Žurnal24 Natalie Kenly Foto: Žurnal24 Charlie Sheen Foto: Žurnal24 Natalie Kenly Foto: Žurnal24 Natalie Kenly Foto: Žurnal24 Charlie Sheen
Močno shujšani Charlie Sheen ima novo ljubimko.
Oglej si celoten članek

Je 45-letnega Charlieja Sheena zdelala nova ljubimka? Ali le enolična prehrana oziroma dodatki, kot je kokain? Močno je namreč shujšal, kar so opazili tudi gostje dobrodelne slavnostne prireditve. Ti so tudi opazili, da Charlieju družbo dela nova mladenka. Gre za 24-letno Natalie Kenly, ki ima na hrbtu nadvse zanimivo tetovažo – Rdečo kapico in napis: "Zagotovo je bil zelo vzvišen volk."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.