Sheenova vrnitev k razvratnemu življenju

Foto: EPA
Foto: EPA
Igralec Charlie Sheen naj bi se vrnil na stranpota.
Oglej si celoten članek

Problematični igralec Charlie Sheen, ki se je leta 2011, ko so ga odpustili iz serije Dva moža in pol, malce umiril, naj bi se spet vrnil k drogam in zabavam s pornoigralkami, trdijo njegovi sosedje. "Vsak večer se pred njegovo hišo pripelje ogromno žensk, ki odidejo šele naslednji dan. Sheenove zabave so glasne, na terasi na veliko kadijo in kolnejo. Stvari postajajo naporne," je povedal neimenovani vir.

Oče petih otrok, ki je pravkar zaključil s snemanjem prve sezone svoje nove serije Anger Management, ne pozna meje. "Charlie se zabava in ne želi nehati. Ni mu jasno, zakaj bi nehal s tem početjem, če se ob tem počuti odlično. Ignorira vse obveznosti in se z različnimi ženskami zapira v hišo. Potrebuje pomoč, čeprav je ne želi," pa je o Sheenovih razprtijah povedal drug vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.