Sherlock Holmes v igri senc

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
Robert Downey Jr. se v filmu Sherlock Holmes: Igra senc vrača kot najslovitejši detektiv Sherlock Holmes, Jude Law pa kot njegov občudovanja vredni kolega dr. Watson. Film si lahko ogledate v kinematografih po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Briljantni detektiv Sherlock (Robert Downey Jr.) in njegov zvesti pomočnik Watson (Jude Law) se soočita z najstrašnejšim nasprotnikom - genialno zlobnim veleumom profesorjem Moriartyjem (Jared Harris).

Smrt avstrijskega prestolonaslednika zamaje šibka evropska zavezništva, toda Sherlock z bistrim umom ovrže prvotne razlage o samomoru. Z zbiranjem dokazov in logičnim sklepanjem bistri detektiv prepozna srhljivo mrežo ugank in spletk, ki jih je zastavil Moriarty.

Da bi ugnal zločinskega mojstra, mora Sherlock združiti moči s starimi prijatelji in se pogumno podati v številne zabavne in nevarne pustolovščine.

Film je na sporedu v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Kranju, Celju, Mariboru, Novem mestu in Kopru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.