Shia LaBeouf se je poročil v Las Vegasu

Foto: Profimedia Shia LaBeouf Foto: Profimedia Shia LaBeouf Foto: Profimedia Shia LaBeouf Foto: Profimedia Shia LaBeouf Foto: Profimedia Shia LaBeouf
Igralec se je s svojim dekletom poročil v Las Vegasu v tematski kapelici, kjer sta izbrala temo Elvisa Presleya in Havajev.
Oglej si celoten članek

Igralec Shia LaBeouf je zvezdnik, ki je v zadnjih nekaj letih presenetil z zanimivimi pristopi in tudi pri svoji poroki ni razočaral. Z dekletom Mio Goth sta se poročila v Las Vegasu. Tema njune poroke je bila mešanica havajskega stila z Elvisom Presleyem.

Tudi njune zaobljube so bile sestavljene iz delčkov pevčevih besedil. Obljubila sta si večno zvestvobo, obljubila, da v dežju nikoli ne bosta nosila žametnih modrih čevljev (op. a. Pesem Blue suede shoes) in da bosta za vedno eden drugemu najljubši plišasti medvedek (op. a. Pesem Teddy bear).

Mia in Shia sta se spoznala med snemanjem filma Nimfomanka 2.del leta 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.