Shirala, da bi bila videti kot Cheryl Cole

Foto: Profimedia Sophie Braithwait Foto: Profimedia Sophie Braithwait Foto: Profimedia Sophie Braithwait Foto: Profimedia Sophie Braithwait Foto: Profimedia Sophie Braithwait Foto: Profimedia Sophie Braithwait Foto: Profimedia Sophie Braithwait Foto: Profimedia Sophie Braithwait
Sophie Braithwait je tehtala manj kot 38 kilogramov.
Oglej si celoten članek

Sophie Braithwait iz britanskega Sheffielda je bila tako obsedena s težo in velikostjo obrokov, da je, kadar ni obedovala doma, s sabo v restavracijo prinesla tehtnico za hrano. 19-letnica je shirala na slabih 38 kilogramov.

Za anoreksijo je zbolela leta 2015. V tistem času so se pojavile govorice, da je za to boleznijo zbolela tudi pevka Cheryl Cole, kar je zvezdnica sicer zanikala, kljub temu pa se je najstnica zgledovala po njej. Da bi bila vitka kot ona, je na dan pojedla le eno jabolko.

Mladenka je bolezen na srečo premagala. "Bila sem zelo bolna in veliko bolj suha kot Cheryl Cole, a tega nisem videla,“ sedaj pravi Sophie.

 



 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.