Si Alenka Košir želi še enega otroka?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Športnica in mama treh otrok Alenka Košir je v kratkem na svojem Instagram profilu objavila fotografije nekajmesečnega Marka. Le kdo je mali deček, ki je raznežil Alenko?
Oglej si celoten članek

Alenka in Jure Košir imata sicer tri otroke, a je minilo že kar nekaj let, odkar je športnica doma imela dojenčka.

Zdaj pa je na svet prijokal mali Mark, Alenkin nečak. Ta jo je očitno nadvse navdušil, saj je na Instagramu v enem dnevu objavila tri fotografije in en video.Očitno je mali Mark prišel na krajše počitnice k teti Alenki in ji malce ponagajal, ker nikakor ni želel zaspati. Objavila je prisrčen video, kjer ga skuša uspavati, Mark pa se pri opazovanju ne pusti motiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:13 6. September 2016.

    Ali bo kdaj prišel čas, ko bodo ženske tako dozorele, da se ne bodo pustile več takole po babje izpostavljat? …

  • 14:51 6. September 2016.

    Ti sigurn ne s slepimi naboji.

  • 13:01 6. September 2016.

    menda o ati -Jure Košir????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.