Si je Oksana vse izmislila?

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Potem ko je svojega bivšega partnerja Mela Gibsona obtožila družinskega nasilja in fizične zlorabe, je zdaj prišlo v javnost, da si je ruska glasbenica Oksana Grigorjeva vse skupaj izmislila.
Oglej si celoten članek

Tako namreč trdi nekdanja ljubimka Mela Gibsona, 27-letna režiserka pornofilmov, Violet Kowal. Po njenih besedah je Oksana že od samega začetka od zvezdnika hotela iztržiti milijone, zato si je tudi izmislila obtožbe, ki bremenijo igralca.

 

Violet je še dodala, da ji je Oksana svoj načrt zaupala že pred meseci, saj ji je hotela ponuditi del denarja, če bi ji pomagala pri prevari. Ker jo je režiserka zavrnila, ji je Oksanin varnostnik začel groziti, Violet pa je nato kontaktirala s policijo in jih obvestila o njenem načrtu.

 

Oksanina odvetnica tovrstne obtožbe seveda zavrača in dodaja, da si je Violet vse skupaj izmislila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.