Si predstavljate Leonarda v Obalni straži?

Foto: EPA
Foto: EPA
Leonardo DiCaprio bi skoraj dobil vlogo Hobieja, sina glavnega lika Mitcha Buchannona, ki ga je igral David Hasselhoff.
Oglej si celoten članek

Leonardo je bil eden izmed igralcev, ki so se potegovali za vlogo Hobieja, na koncu pa jo je dobil Jeremy Jackson. A producent in zvezdnik serije David Hasselhoff pravi, da je bilo za Leonardovo kariero bolje, da ni igral v Obalni straži. "Mislim, da je to najbolje, kar se mu je zgodilo. Če bi igral Hobieja, morda nikoli ne bi dobil vloge v Titaniku in ne bi postal takšna zvezda," je prepričan David in v šali dodal: "Bil bi kot Jeremy in jaz, ki stalno iščeva delo."

Čeprav se David šali, to povsem drži, saj ima Leonardo zdaj zavidanja vredno kariero, medtem ko sam zase tega ne more trditi. Enako velja za Jeremyja, ki je imel velike težave z drogo, po Obalni straži pa ni več dobil prepoznavnejše vloge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.