Siddharta brezplačno za Tino Maze

Foto: Žurnal24
Danes bo na Prešernovem trgu v Ljubljani sprejem za našo smučarsko šampionko Tino Maze, ki je na svetovnem prvenstvu osvojila zlato kolajno v veleslalomu in srebrno v superkombinaciji.
Oglej si celoten članek

Slovenski alpski smučarki Tini Maze, ki je na svetovnem prvenstvu v Garmisch-Partenikrchnu osvojila zlato kolajno v veleslalomu in srebrno v superkombinaciji, bodo danes ob 17. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani pripravili sprejem ob vrnitvi v domovino.

 

Foto: Žurnal24 null

Tino bo v centru Ljubljane pričakala tudi skupina Siddharta, ki bo v podporo njenim izjemnim dosežkom in celotnemu slovenskemu smučanju nastopila brezplačno. Člani skupine se že veselijo Tinine vrnitve, hkrati pa poudarjajo, da bo njihov nastop zadnji, ki ga bodo pred velikim koncertom v Stožicah izpeljali v Ljubljani. Nastopili bodo malo po 18. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.