Siddharta presenetila mimoidoče

Foto: Žurnal24 Takole je Siddharta v podhodu preigravala svoje pesmi. (Foto: Osebni arhiv)
Siddharta je mimoidoče presenetila z nastopom v središču Ljubljane.
Oglej si celoten članek

Le kdo ne bi dvakrat čudno pogledal, ko bi v podhodu, kjer po navadi igra harmonikar, zagledal skupino Siddharta med preigravanjem novega singla Malishka? "Je to res Tomi," so se spraševale mimoidoče najstnice.
 
Zbrani v krogu, brez ozvočenja in na plastičnih stolih so Primož, Tomaž, Tomi, Boštjan in Jani v podhodu pri Moderni galeriji pritegnili marsikateri pogled. Fantje, ki so v prvih desetih minutah pritegnili poglede številnih radovednežev, so tokrat snemali oddajo MTV Express, ki jo bo maja mogoče ujeti na programu MTV.

Naključni mimoidoči in harmonikar, ki mu je skupina za nekaj minut "ukradla" stalno mesto, po odigranem kar niso mogli skriti navdušenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.