Sienna Miller pozirala gola

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V javnost je pricurljal goli portret igralke Sienne Miller, ki je umetniku Jonathanu Yeu pozirala le nekaj tednov pred porodom.
Oglej si celoten članek

Jonathan, ki je v preteklosti med drugim naslikal že Dennisa Hopperja in Nicole Kidman, je na platnu tokrat ovekovečil britansko igralko Sienno Miller. Umetnik je sporočil, da je portret "poklon Sienninemu pogumu in samozavesti", ter jo pohvalil, da se je slekla za umetnost. "Naštejem lahko veliko zvezdnic, katerih podoba je zgrajena na pojavljanjih v javnosti, a bi se devet mesecev raje skrivale za štirimi stenami. Sienna je običajno prava modna ikona in s tem, da je odvrgla obleke, je pokazala še večjo moč," je povedal Jonathan.

Igralkin portret je nastal julija, le nekaj tednov pred tem, ko je povila svojega prvega otroka, hčerko Marlowe. Od jutri naprej bo portret tri mesece na ogled v galeriji Circle Culture v Berlinu, kot del razstave (I've Got You) Under My Skin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.