Sijoča v jesen

Foto: Žurnal24 Ličenje v rjavih in bronastih odtenkih je primerno tako za dnevne, kot večerne p
Trendi jesenskega ličenja narekujejo več skrajnosti, vse od črno zadimljenih oči in rockerskega videza do nežnega ličenja z marelično poudarjenimi ličnicami.
Oglej si celoten članek

Za vse tiste, ki ste radi praktični in hkrati modni, smo se odločili za ličenje v toplih, čokoladnih in bronastih odtenkih, ki je v nežni različici primerno za v službo, z nanosom dodatnega sloja ličil pa ga lahko hitro spremenite v ličenje za večerne priložnosti.


Ličenje v nekaj korakih:

  • Na očiščen obraz najprej nanesite lahkoten tekoči puder.
  • Nato izberite dva svetlikajoča se čokoladna odtenka senčila za veke. S temnejšim zasenčite zunanji kot, s svetlejšim pa notranji kot vek. Še več leska boste očem dodali, če boste notranje kotičke oči poudarili z ličilom v svetlejšem odtenku.
  • Na trepalnice nanesite maskaro, ki ima učinek podaljšanja.
  • Nato z nežnim nanosom bronzerja dodajte sijočo polt še ličnicam.
  • Tiste, ki imate rade poudarjene ustnice, boste zadovoljne, saj so to jesen še posebej modne. Obarvajte jih v odtenku slive ali pa se odločite za temnordečo različico.
  • Ne pozabite pa niti na nohte – obarvajte jih v enakem odtenku kot ustnice.

Do sijočega jesenskega videza vam lahko pomagajo ličila, predstavljena v galeriji.

Članek o trendih jesenskega ličenja je objavljen v tiskani prilogi Zame, prilogi časnika Žurnal24, ki je prvič izšla v petek, 10. oktobra.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.