Silvester v belih hribih

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na polnočnici v snežinkah, eskimski vasi ali na nočni smuki.
Oglej si celoten članek

Kot vse kaže, bosta božič in novo leto v dolini zelena, zato se bo treba, če želite preživeti snežne praznike, odpraviti v gore. Na Veliki planini bo tudi letos polnočnica, in sicer ob kapelici Marije Snežne v pastirskem naselju. Na Veliki planini v soboto in nedeljo pričakujejo sneženje in temperature precej pod ničlo, zato vam priporočajo, da k sveti maši pridete toplo oblečeni in obuti.

Kot Eskimi

Praznike v največjem slovenskem smučarskem središču lahko začnete z ogledom živih jaslic v Mojstrani. V Kransko Goro pa se je preselila tudi eskimska vas, tako da lahko noč preživite v enem od spalnih iglujev, v tistem z restavracijo se lahko okrepčate, ogrejete pa se lahko v igluju s finsko savno. V eskimski vasi lahko tudi silvestrujete.

Silvestrska smuka

Do 23. ure boste na silvestrovo lahko smučali na smučišču Ribnica na Pohorju. V vasici Ribnica pripravljajo tudi prednovoletne športne igre, pohode z baklami, ognjemet in silvestrovanje na prostem. Na smučišču Stari vrh lahko smučate do 22. ure, ob rezervaciji pa se lahko udeležite tudi nočnega sankanja.

Z baklami tudi v nedeljo

Če vas po božični večerji pohod ne bo mikal, se lahko nanj odpravite v nedeljo, 25. decembra. Ob 18. uri boste bakle dobili na križišču Popovičeve ulice in Ceste na grad v Celju ter se odpravili na Stari grad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.