Silvestrsko razkošje

Foto: Imaxtree moda Foto: Imaxtree moda Foto: Imaxtree moda Foto: Imaxtree moda Foto: Imaxtree moda
Najdaljša noč v letu dovoljuje več drznosti, izvirnosti in bleščanja.
Oglej si celoten članek

Če ste naklonjeni hlačam, jih oblecite! Lahko čisto gladke črne, ki jim dodate tuniko iz bleščečega materiala in kakšen krznen dodatek, ki vam bo ogrel ramena, glede novoletnega videza svetuje modna oblikovalka Maja Štamol. Pri nakitu bodite v tem primeru skromnejši. Tistim z lepimi dolgimi nogami oblikovalka predlaga hlače v kovinski, zlati, srebrni ali grafitno sivi barvi, ki za kombinacijo zahtevajo preprostejša oblačila. Temu dodajte lep dizajnerski kos nakita, še predlaga.

Popestrite malo črno obleko

Mala črna obleka je večna in tudi če ni nova, jo lahko z dodatki naredite neprepoznavno, če boste novo leto pričakali v isti družbi kot lani.

Na voljo imate več možnosti, vendar ne vseh hkrati:

  • Dodajte pas. Svilen ali usnjen s kakšnim zanimivim zavezovanjem satenastega traku, namesto klasične zaponke pa lahko dodate cvet iz šifona. Obleko lahko popestrite tudi z nogavicami.
  • Krznen šal. Možna popestritev je tudi šal iz umetnega krzna, ki ga v pasu stisnemo s satenastim trakom v kontrastni barvi.
  • Ne pozabite na čevlje in torbico. Moda ni več naklonjena barvni usklajenosti z drugimi kosi; modnejše in izvirnejše boste, če bodo čevlji kontrastne barve. Pazite le, da bodo slogovno usklajeni.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.