Simon Cowell: Želim si, da bi bil gej

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Glasbeni mogul Simon Cowell je priznal, da si želi, da bi bil homoseksualec, saj bi tako prihranil pravo bogastvo, ki ga je čez leta moral zapraviti za ženske.
Oglej si celoten članek

Simon Cowell, ki pričakuje prvega otroka s prijateljevo nekdanjo ženo Lauren Silverman, je znan po tem, da je omrežil že precej žensk, a je priznal, da si želi, da bi bil gej, saj je zanje zapravil manjše bogastvo. Ko ga je TV-voditeljica Terri Seymour med intervjujem vprašala, če se je kdaj bal bankrota, je odgovoril: "Ravno zadnjič sem nekomu rekel, da si želim, da bi se rodil gej. Prihranil bi ogromno denarja."

Čeprav ima dobro oko za ženske, je 53-letni Simon pred kratkim povedal, da se je pripravljen ustaliti z Lauren, ki je tri mesece noseča. "Če bi me vprašali pred enim letom, če bi pri svojih letih imel otroka, bi rekel ne, zdaj pa živim iz dneva v dan."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.