Simon iz Big Brotherja našel novo ljubezen?

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Simon Kostanjšek, ki se ločuje od žene, naj bi bil na novo zaljubljen.
Oglej si celoten članek

Prvi smo v začetku avgusta poročali, da se Simon Kostanjšek, ki smo ga spoznali v šovu Big Brother, ločuje od žene Katarine, s katero ima dva otroka.

Ločitvene dokumente je vložil on, Katarina pa se s to potezo ni strinjala. Zakonca pa sta bojno sekiro že zakopala. "Vse je v redu. Z otrokoma preživim veliko časa in za zdaj stvari potekajo tako, kot smo si jih zamislili. Ločitveni postopek še poteka in upam, da ga bomo čim prej izpeljali. S Katarino sva našla skupen jezik, zato sem prepričan, da se bo vse rešilo,“ je Simon povedal za Žurnal24.

Slišali smo, da je Simon že našel novo družico. Na naše vprašanje, ali to drži, je odgovoril. "Mogoče. Tega še ne želim komentirati. Bomo videli, kaj bo.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.