Simon Vadnjal: Lovila bova ravnotežje in visoke tone

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Zadnja oddaja letošnje sezone Znan obraz ima svoj glas. V finalni oddaji se za zmago potegujejo štirje tekmovalci, preobrazili pa bodo tudi ostale štiri. Tim Korez in Simon Vadnjal bosta stopila v petke. Slednji pravi, da je izkušnja z oddaje neprecenljiva.
Oglej si celoten članek

V finalni oddaji Znan obraz ima svoj glas bo Klemen Bunderla postal Elton John, Nuška Drašček operna diva Maria Callas, Kataya evrovizijska zmagovalka Loreen, Žana pa si je izbrala Dolly Parton. O končnem zmagovalcu bodo odločali zgolj glasovi gledalcev.

Visoke pete in visoki toni

Na odru se bodo v duetih pojavili tudi ostali nastopajoči; Frenk Nova in Vesna Zornik bosta v finalni oddaji postala zakonca, pred Timom Korezom in Simonom Vadnjalom pa je prav poseben duet, postajata namreč The Weather Girls. “Zopet bo treba loviti ravnotežje na visokih petah, oba sva s kostumi “odebejena” za nekaj deset kilogramov, čaka naju nekaj ur obdelave v maski in pa savnanje pod vročimi odrskimi lučmi,” za Žurnal24.si pove Simon Vadnjal in smeje doda še, da o lovljenju ravnotežja zahtevnih visokih tonov raje ne govori.

Skozi oddajo se je med drugim že preobrazil v žensko, v pevko skupine JINX, bil je Magnifico, Marijan Smode, Sting. “Od vseh likov, ki sem jih upodobil, mi je najbolj pri srcu Eddie Vedder, pevec skupine Pearl Jam. Ob glasbi slednjega sem namreč odraščal kot oseba in kot glasbenik.

Neprecenljiva izkušnja in novi izzivi

Vadnjal pred finalno oddajo poudarja, da gotovo ni poanta v zmagi, pač pa dober pevski šov in zabava za gledalce. “Zaradi neuvrstitve v finalno tekmo nimam niti kančka grenkega priokusa, s fen bazo favoritov se pačtežko kosam,” pravi. Navijal bo za tistega, ki ga bo nocoj na odru najbolj prepričal.

PREBERI TUDI:

Ob začetku oddaje Znan obraz ima svoj glas se je v javnosti veliko govorilo o potezi direktorice javne televizije Ljerke Bizilj, ki je zaradi Vadnjalovega sodelovanja v tej oddaji prekinila pogodbo, ki jo je imel z oddajo na nacionalki Prava ideja. Ne glede na to Vadnjal svoje odločitve ne obžaluje.

Izkušnja z oddajo Znan obraz ima svoj glas je neprecenljiva tako za mojo nadaljnjo glasbeno kariero s skupino CoverLover, kot tudi za nadaljevanje medijske kariere oziroma ustvarjanja na televiziji.” Po objavljeni novice glede odločitve Ljerke Bizilj je,pravi, relativno hitro prejel ponudbe za delo s strani različnih medijev. “Po zaključku šova bo čas zaresnejše pogovore glede novih poklicnih izzivov."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.