Simona v bolečinah zapustila Gostilno

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tekmovalka resničnostnega šova Gostilna išče šefa Simona je že zapustila šov.
Oglej si celoten članek

37-letnica je včeraj v oddajo prišepala, saj jo je zbil avtomobil. V studio je prišla naravnost z urgence, kjer so ji predpisali protibolečinska zdravila.

Za kandidate se je danes že začelo delo, ki ne zahteva le zadostne koncentracije, ampak tudi telesno pripravljenost. Simona pa je bila v velikih bolečinah. Svojim sotekmovalcem je odkrito povedala, da si želi domov, in na koncu res pospravila kovčke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • dd
    12:55 4. Oktober 2012.

    Učinkovitost slovenskega zdravstva je porazna. Kadar bodo plačo dobivali glede na uspešnost pri delu, bo tudi bolnih in mrtvih Slovenčkov …

  • 06:36 3. Oktober 2012.

    Verjetno je bila napaka že pri odhodu v šov.<br />Če je potrebna kondicija in spretnost verjetno<br />v takem stanju ni …

  • zic
    21:54 2. Oktober 2012.

    zdaj naj pa toži unga k jo je povozu, ker ji je zjebal kariero.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.