Simonu eno življenje ni dovolj

Foto: Žurnal24
Glasbeni mogotec Simon Cowell verjame v znanost, zato si bo po smrti pustil odprta vrata nazaj.
Oglej si celoten članek

Na zasebni večerji, ki jo je gostil britanski premier Gordon Brown, je Simon Cowell razkril svoje načrte za prihodnost. Cowell upa, da bodo znanstveniki odkrili, kako obujati ljudi nazaj v življenje. Prav zaradi tega se bo po smrti dal zamrzniti.

"Odločil sem se, da se bom po smrti dal zamrzniti. Plačate veliko denarja, da vas po razglasitvi smrti globoko zamrznejo. Medicina bo v naslednjem stoletju zagotovo našla način, da nas bo obudila v življenje in jaz jim hočem biti takrat na voljo. Narodu bi tako naredil neprecenljivo uslugo," je prepričan Cowell.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.