Simpsona v zaporu hudo pretepli

Foto: Žurnal24 oj simpson
Nekdanjo športno legendo, O. J.-ja Simpsona, so v zaporu do nezavesti pretepli.
Oglej si celoten članek

63-letnika, ki prestaja 33-letno zaporno kazen zaradi oboroženega ropa, so morali odpeljati v bolnišnico, kjer je zaradi poškodb glave, ramen in zgornjega dela telesa ležal tri tedne.

"O. J. se je hvalil s svojimi afericami z belkami. Rekel je, da so mnoge po seksu z njim izjavile, da bodo odslej spale le še s temnopoltimi moškimi. Njegove hvalospeve so žal preslišali obritoglavci. Počakali so, da je bil na dvorišču sam, brez zaščite drugih temnopoltih zapornikov, in se ga lotili s pestmi," je povedal zvezdnikov prijatelj.

Po tem incidentu O. J. celice brez drugih zapornikov, ki jih za varovanje plačuje, ne zapušča več.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.