Simpsonova s tabletami uničuje svoje zdravje

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Jessica Simpson naj bi bila odvisna od zdravil, ki jih predpisujejo hiperaktivnim otrokom.
Oglej si celoten članek

Pevka Jessica Simpson je po rojstvu drugega otroka izgubila prav vse nosečniške kilograme. Svojo suho postavo pa menda ne vzdržuje z dietami in telovadbo, ampak s pomočjo zdravil.

Kot piše revije Life & Style, je Simpsonova odvisna od zdravila Adderal, ki naj bi brzdal apetit, sicer pa ga predpisujejo hiperaktivnim otrokom in osebam, ki imajo težave s koncentracijo. To pa ni edina težava, s katero se Jessica menda spopada. Če gre verjeti besedam neimenovanega vira, ima pevka tudi velike težave z alkoholom. "Njena družina si želi, da bi se Jessica vpisala v kliniko za odvajanje od odvisnosti. Njihova intervencija se je končala s katastrofa in velikim sporom. Njena sestra Ashlee jo je pozvala, naj si poišče pomoč. Jessica je znorela in v solzah zbežala,“ je izdal vir in dodal, da pevka ne posluša niti svojega moža Erica Johnsona, ki naj bi ji zagrozil, da bo odšel, če se situacija ne bo spremenila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.