Sin Helene Blagne spremenil svoj priimek

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Mitja Zaman s sinom Kristijanom ni več v stikih.
Oglej si celoten članek

Na ljubljanskem sodišču sta se včeraj soočila Helena Blagne in njen nekdanji mož Mitja Zaman. Blagnetova je pričala, Zaman pa bo moral počakati na naslednjo obravnavo. "Toliko laži, kot sem jih slišal danes, že res lep čas nisem slišal. Z gospodom Slugo (David Sluga, odvetnik Blagnetove, op. avt.) sta lep par,“ je povedal po obravnavi in dodal, da ne želi komentirati navedb, da v družinsko blagajno ni prispeval niti evra. "To bodo razčistile, priče," je prepričan. Je pa komentiral pevkine besede, da je bil slab oče. "Zaradi te izjave bom pripeljal pa še posebej priče. Kaj takšnega. Vsi moji prijatelji vedo, da do 15. leta moja žena ni vedela niti kje je bolnica niti kje ima trening,“ je izjavil Zaman, ki s sinom ni več v stikih. "Za to je poskrbela gospa. Ko sva se nazadnje srečala, mi je rekel: 'Oči, če boš mami naprej tožil, s tabo ne bom imel več stikov.' Posledica tega je, da si je spremenil priimek v Blagne. Če mu bo ta priimek več sreče prinesel v življenju, hvala bogu.“ Stike s sinom je Zaman poskušal vzpostaviti tudi s pomočjo socialne službe, a neuspešno. "Zadnje leto sem odnehal,“ je še povedal.

Vse premoženje, med drugim tudi vilo in stanovanje v Ljubljani, je prepisal na Heleno in sina Kristjana, menda zaradi davkov. Sedaj želi nazaj denar, ki ga je vložil v nepremičnini, in tudi vračilo dragih daril. Skupna vrednost tega naj bi bila 150 tisoč evrov. "Bil sem pretentan, ker nisem razmišljal, da bi koga pretental, ampak sem razmišljal o tem, da bomo skupaj živeli. Leta 1995 bi me ona lahko prepričala v vse. Nanjo bi prepisal 10 hiš, če bi bilo treba. Ker sem bil takrat še poročen, sem njenim staršem rekel, da bom zdaj nanjo napisal to hišo, da boste imeli zaupanje vame, da jo bom poročil,“ je še razložil Zaman.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 08:09 17. Junij 2017.

    Če si je spremenil priimek, je naredil osnovno napako, da se baje sedaj piše Blagne !!

  • 08:07 17. Junij 2017.

    Pa na plečih kakega drugega tudi

  • 08:06 17. Junij 2017.

    O tem bi znal tudi Zidar kako rečt.. pa ples na mizah miza- pa operacija larfe-surle<br />Pa baje tam dole …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.