Sin Johnnyja Deppa hudo bolan

Foto: Profimedia
Johnny Depp in Vanessa Paradis odpovedala vse obveznosti.
Oglej si celoten članek

16-letni sin igralca Johnnyja Deppa in igralke Vanesse Paradis, Jack, ima resno obolenje. Kaj točno je narobe z najstnikom, zvezdnika nista razkrila, je pa režiser filma A knife in the heart, Yann Gonzalez, na premieri filma potrdil, da je Jackovo zdravstveno stanje resno. "Vanesse Paradis danes na žalost ni z nami, ker ima njen sin resne zdravstvene težave,“ je izjavil.

Foto: FameFlynet Johnny Depp

Jack se v javnosti nikoli ni rad kazal. Depp je nekoč o njem povedal, da je miren in introvertiran otrok.

Johnny in Vanesa sta bila par od leta 1998 do leta 2012. Poleg Jacka imata še 19-letno hčerko Lily Rose. Zvezdnika sta bila pred 11 leti tudi zanjo v velikih skrbeh. Okužila se je z bakterijo E.coli, zaradi katere so dekletu začele odpovedovati ledvice. Na srečo se je zanjo vse dobro izteklo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:30 30. Junij 2018.

    Manj kokice in ostalega sranja,pa bi bil razvajen mulo cist ok.Tam so vsi pamzi zadetki,to je nekaj normalnega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.