Sin monaške princese oddan

Foto: EPA
Foto: EPA
Včeraj se ni poročila le Kate Bosworth, temveč tudi Andrea Casiraghi, sin princese Caroline in vnuk legendarne Grace Kelly.
Oglej si celoten članek

Andrea Casiraghi je večno zvestobo obljubil svoji dolgoletni partnerici Tatiani Santo Domingo, hčerki kolumbijskega milijarderja, s katero sta v začetku leta povila sina Sasho. Poroka se je odvijala v krogu najbližnjih prijateljev in družine, kar za monaško kraljevo družino pomeni 400 ljudi, manjkala pa ni niti njuna psička Daphne.

Nevesta je ostala zvesta svojemu hipijevskemu stilu in je nosila tudi takšno poročno obleko znamke Missoni. Na svoj poročni dan je obula srebrne japonke in si lase skromno, a lepo okrasila z venčkom.

Kljub temu, da je šlo za kraljevo poroko, saj je Andrea drugi v vrsti za monaški prestol, je bila ceremonija precej preprosta, v primerjavi z ostalimi kraljevimi porokami. Iz palače tako denimo sploh niso poslali drugih informacij o poroki, le to, da se bo odvijala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.