Sin Nicka Cava pred smrtjo vzel LSD

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Preiskava smrti Arthurja Cava, sina glasbenika Nicka Cava, je pokazala, da je 15-letnik tistega usodnega dne vzel LSD.
Oglej si celoten članek

Najstnik je julija padel z 18 metrov visoke pečine. Brez čevljev in nogavic so ga našli sprehajalci in poklicali reševalce. Nesrečnika so s helikopterjem odpeljali v bolnišnico, kjer pa mu niso mogli več pomagati.

Policija je takrat sporočila, da bodo primer raziskali, čeprav so Arthurjevo smrt takoj razglasili za nesrečo. Preiskava je pokazala, da je Arthur tistega dne skupaj s prijateljem vzel LSD. Očividci, ki so ga tik pred padcem videli, so povedali, da je bil sam in da se je opotekal. Zanj so bile sicer usodne poškodbe glave.

Pri LSD gre za halucinogeno drogo. Patolog je na zaslišanju povedal: “Jasno je, da ni vedel, kaj je bilo resnično in kaj ne. Ne moremo vedeti, o čem je Arthur razmišljal in kaj je videl.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:11 11. November 2015.

    mogoče je po zaužitju mislil, da je ptič in da bo poletel s pečine....žalostno, da veliko mladih ne dojame nevarnosti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.