Sin Petre Kerčmar in Uroša Slaka izrezan očka

Foto: instagram
Foto: instagram
Glede na to, da ima rad živali, mu je selitev na kmetijo na Dolenjskem gotovo odgovarjala.
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica Petra Kerčmar in televizijski voditelj Uroš Slak imata sina Aljaža, ki pa ga nista nikoli izpostavljala fotografskim objektivom. Tokrat je za to, da se je njegova fotografija znašla v javnosti, poskrbel kar Aljaž sam, ko je objavil fotografijo, na kateri je s predsednikom države, Borutom Pahorjem, medtem ko ga je obiskal v predsedniški palači. Poleg te fotografije je na njegovem profilu moč najti precejšnje število fotografij živali in pokrajine.

Aljaž se je z očetom sicer pred kratkim preselil na Dolenjsko, saj je jeseni v Novem mestu začel obiskovati srednjo šolo. Glede na to, da sta Petra in Uroš kljub razhodu vsa leta veljala za složna starša, je marsikoga presenetilo, ko je Uroš v intervjuju za revijo Lady pred časom razkril, da s sinom odhajata na Dolenjsko, kjer sta sicer že prej preživljala večino koncev tedna.

Petra Kerčmar je takrat za zurnal24.si povedala in pojasnila: "Do sedaj je bil čez teden v Ljubljani in smo bili skupaj, tudi sedaj se ne bo veliko spremenilo in bom seveda tudi jaz hodila na Dolenjsko. Z Urošem si čas z Aljažem porazdeliva, pri vsakem je en del. Čez teden pri meni v Trzinu, čez vikende na kmetiji. Ob praznovanjih, rojstnih dnevih, valeti, ki je bila nedavno, in ostalih posebnih priložnostih, ki so povezane z Aljažem, pa smo še vedno tudi vsi trije skupaj."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:43 10. November 2022.

    Tudi mami ni podoben. Slak nima štrlečih ušes.

  • 19:32 10. November 2022.

    Dečko je simpatičen. Vse dobro na življenski poti.

  • 18:05 10. November 2022.

    Nič ni podoben očetu. Niti približno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.